«Ανοικτές μέρες" δημιουργίας με γονείς

«Ανοικτές» μέρες δημιουργίας με γονείς! Ξεκινήσαμε με το μάθημα των Εικαστικών. Η κ. Παβλιτσένκο και η κ. Σπυρούλη καθοδήγησαν και γέμισαν με χρώμα το πρωινό του Σαββάτου, σε αυτήν την πρώτη καλλιτεχνική συναντήση με τους γονείς-κηδεμόνες του σχολείου. Θα ακολουθήσουν συναντήσεις με παραδοσιακούς χορούς, θέατρο, δημιουργική γραφή και αθλητικό τουρνουά.

 
«Ανοικτό» μάθημα Θεάτρου με γονείς, εργαστήρι-Τεχνικές Impro Theatre το Σάββατο 3/2/2024 στο σχολείο μας και να πού οδηγεί αυτή η δημιουργική συνάντηση με τους γονείς! Μόνο χαρά!  Ευχαριστούμε την κ. Δαβιλά και την κ. Λιατήρη για τη δύναμη και τη δημιουργικότητα!

Η κ. Φυντανίδου και η κ. Παναγιωτοπούλου καθοδήγησαν και γέμισαν με χρώμα το πρωινό του Σαββάτου, σε αυτήν τη χορευτική καλλιτεχνική συνάντηση με τους γονείς-κηδεμόνες του σχολείου. Πολλά συγχαρητήρια σε εκπαιδευτικούς και γονείς που συμμετείχαν!

 
«Ανοικτό» μάθημα Θεάτρου με γονείς, εργαστήρι-Τεχνικές Impro Theatre έγινε Σάββατο 3/2/2024 στο σχολείο μας και να πού οδηγεί αυτή η δημιουργική συνάντηση με τους γονείς! Μόνο χαρά!  Ευχαριστούμε την κ. Δαβιλά και την κ. Λιατήρη για τη δύναμη και τη δημιουργικότητα!


 
Στο πλαίσιο της δράσης «Δίαυλοι Δημιουργίας»
από εκπαιδευτικούς του σχολείου.
   
© 2012 - Καλλιτεχνικό Σχολείο Γέρακα