Διάκριση στο "Θεσμό Αριστεία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση 2013"

Κι αυτή τη σχολική χρονιά, το Καλλιτεχνικό Σχολείο Γέρακα έλαβε ιδιαίτερη διάκριση με τη συμμετοχή του στο  «Θεσμό αριστείας και ανάδειξη καλών πρακτικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση» που θέσπισε το 2010 το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. 

Το διακεκριμένο έργο "Ο Θέσπις περιοδεύει" προέκυψε ως αποτέλεσμα συνεργασίας μαθητών και εκπαιδευτικών κυρίως της κατεύθυνσης Θεάτρου/Κινηματογράφου, στους οποίους αξιζουν πολλά συγχαρητήρια! 

  • Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Κ. Μυλώνης, Ε. Σταυρίδου, Τρ. Φυντανίδου, Ειρ. Τζουραμάνη, Μ. Μαραβελάκη, Κ. Μπολιεράκη, Μ. Χατζή, Τ. Αντωνοπούλου, Β. Μιχαηλίδου.
  • Μαθητές Γ Γυμνασίου και Α Λυκείου της κατεύθυνσης Θεάτρου/Κινηματογράφου

Σχετικό βίντεο

Στόχος της δράσης είναι η αξιοποίηση της καινοτομίας και της δημιουργικότητας που αναπτύσσεται στα σχολεία, ως βάση για τον εμπλουτισμό και την ενδυνάμωση του εκπαιδευτικού έργου μέσα από την επιβράβευση και την δημόσια ανάδειξη «βέλτιστων πρακτικών» της μαθησιακής διαδικασίας. Η δράση αποτελεί μία πρωτοβουλία που επιχειρεί να ανοίξει το δρόμο σε ένα σχολείο που επιδιώκει τη συνεχή βελτίωση, την αλλαγή, την πολυμορφία καθώς και σε μηχανισμούς συνεχούς ανατροφοδότησης και υποστήριξης της επαγγελματικής ανάπτυξης των εκπαιδευτικών. Οι καλές πρακτικές αναρτώνται στον ιστότοπο «Αριστεία και Καινοτομία» του Υ.ΠΑΙ.Θ. (αποθετήριο καλών πρακτικών), που αποτελεί  μία δεξαμενή άντλησης ιδεών για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Λεπτομέρειες
   
© 2012 - Καλλιτεχνικό Σχολείο Γέρακα